Descrierea sistemului

Sistemul este format dintr-o placa nervata de metal, Nervometal, care actioneaza ca un cofraj permanent si ca o pardoseala de beton armat. Placile sunt dispuse asupra grinzilor structuri ce trebuie sa fie portante, in general metalice sau de lemn, desfasurarea grinzilor se vor adapta respectivelor norme conform incarcaturilor materialului si interaxul structuri.

Tabel cu incarcari admise interax

Strat de egalizare beton Beton B250/C20 agregate de max. 20mm 5cm 4cm
Nervometal 0.5 Plasa de Buzau 4mm 50cm 60cm
La varsarea betonului se formeaza o pardoseala rezistenta si continua asupra acestora. De asemenea este valabil pentru suprafetele de acoperire peste acoperis.

NERVOMETAL este o placa de otel, galvanizata, intinsa, formand nervi longitudinali de aproximativ un cm de inaltime, separate unele de celalte de 10 cm care este ocupat de un grilaj de celule si nervi transversali in forma de os de peste. Aceste caracteristici ii acorda o capacitate autostatatoare fata de orice tip profil cu ochiuri, fiind, insa, usor (intre 1,2 si 2 kg/m2) si maleabil; poate fi usor de taiat, unit cu scoabe de lemn pentru structuri de lemn ,suruburi,sarma,nituri, puncte de sudura pentru al adopta formei cerute in utilizarea elementelor arhitectulare si structuri din otel.

Se fabrica in placi de 2500 mm lungime si 600 mm latime, desi lungimea poate varia pentru a fi adaptat utilizarii sau logisticii de transport. Se vinde de obicei in pachete de 20 de placi (30 m2).

Utilizarea NERVOMETAL este multipla in constructii precum pentru cofrajul permanent in placi ,plansee,terase,sarpanta acoperis, ca montaj betonat pe perete, dale sau forjate, ca sustinere de mortar si tencuieli la fatade, acoperisuri si pereti sau ca suport de mortar ignifug. Este aliatul perfect pentru arhitectura modulara si industrializata. Configuratia speciala a celulelor sale permite o strangere ferma a mortarelor si a tencuielilor; pentru restabilire permite independizarea mortarului pentru finisajul de suporturi care nu se afla in stare buna.

Esti interesat de Nervometal ?

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre Nervometal sau doresti sa comanzi, contacteaza-ne!

Contacteaza-ne ACUM >>

Pin It on Pinterest

Share This