Arhitectura

Gama de aplicatii este extrem de mare, practic il putem utiliza pentru obtinerea oricaror forme geometrice în cadrul diverselor lucrari arhitecturale pe fatade, suprafete interioare (tavane de tip cupola, scafe etc.), amenajarea de structuri la nivelul gardurilor, elemente prefabricate inclusiv decorative).

Principalele avantaje oferite de Nervometal sunt legate de proprietăţile menţionate anterior: maleabilitatea îl face uşor de fasonat, putem obţine o multitudine de forme mai ales in zona arhitecturală, greutatea redusă ne permite manipularea uşoară şi depozitarea fără consum mare de spaţiu (450 mp ocupă circa 2 mc), pierderile de material sunt aproape inexistente putându-se refolosi orice bucata de material rămasă de la eventualele debitări.

Se poate spune ca pentru scafe sau alte forme arhitecturale putem utiliza materialele noi, placi gipscarton, placi pe baza de ciment, placi compozite sau alte tipuri de placi din materiale sintetice. Este adevărat, pot fi utilizate aceste sisteme însa la o casa tradiţională, la una cu istorie, reuşim doar sa ştirbim din farmecul epocii in care a fost construită, depersonalizând-o. In plus, costurile cu materialele şi accesoriile acestor sisteme moderne nu sunt chiar reduse iar în multe cazuri durabilitatea este destul de redusă raportat la durata de viaţă a construcţiei.

Esti interesat de Nervometal ?

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre Nervometal sau doresti sa comanzi, contacteaza-ne!

Contacteaza-ne ACUM >>

Pin It on Pinterest

Share This